top of page

SPRAY TAN

>> HOME / Behandelingen / Beauty / Spray Tan

Spray Tan | MediServe Esthetica Ninove

SPRAY TAN

DE GEZONDE

MANIER VOOR

EEN MOOIE

BRUINE TEINT

Steeds meer mensen zijn er zich van bewust wat de gevaren zijn van overmatig of verkeerd zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan.

 

Spraytanning biedt hiervoor de oplossing. Het is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in spraytanning kunnen wij de perfecte kleur voor jou helpen bepalen. Geen strepen, geen oranje vlekken, ... dat is onze garantie! Het kleurtje blijft 7 tot 10 dagen zitten.

spray-tan-01.Spray Tan | MediServe Esthetica Ninove

HET

RESULTAAT IS

ONMIDDELLIJK

ZICHTBAAR

Een egale, mooie en vooral natuurlijke tint voor je benen, gezicht of gewoon je hele lichaam.

 

Onze spraytans bevatten natuurlijke en organische ingrediënten en vooral géén minerale olie, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en zijn niet op dieren getest. Integendeel, de spray is zelfs goed voor je huid omdat het vitamines en natuurlijke oliën  en anti-aging ingrediënten bevat, gemaakt op basis van suiker, zonder kunstmatige stoffen.

Opgelet: de tanningsolution bevat sporen van noten!

Het resultaat blijft ongeveer 7 à 11 dagen zichtbaar, nadien zal de tanning geleidelijk vervagen en kan de behandeling herhaald worden (na scrub).

Hoe lang je van je teint zal kunnen genieten, hangt af van hoe goed je je verzorgt. Hoe meer je hydrateert, hoe langer de kleur houdt.

MEER WETEN OVER

SPRAY TAN?

GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER.

EEN GOEDE VOORBEREIDING VOOR EEN SPRAY TAN

SCRUBBEN

Een scrub( zonder olie) zal ervoor zorgen dat de kleur mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en dat je huid veel langer bruin zal blijven. De dode huidcellen worden verwijderd bij het scrubben.

KLEDIJ

Trek donkere, loszittende kledij aan die geen wrijving geeft met je huid.

 

Op lichte (niet delicate) kleding kunnen de ingediënten een licht kleur afgeven (wasbaar). Het werkzame ingrediënt werkt een 8-tal uur en dus kan op plaatsen waar de kledij op de huid schuurt, je teint vroegtijdig weggewreven worden.

 

Dus geen zijde kledingstukken, elastieken, spannende kleding, sokken of schoenen!

ENKELE BELANGRIJKE WEETJES

 • Gebruik de dag zelf geen parfum, deodorant, dagcrème make-up of bodylotion, zeker NIET voor de tanningsessie!
   

 • Scheren: tot 8 uur voor de Spray Tan
   

 • Gebruik geen scheermesje met gel-strip
   

 • Harsen: 1 tot 2 dagen voor de Spray Tan
   

 • Als je een special event hebt, 1 of 2 dagen voordien komen tannen
   

 • Bepaalde medicijnen en hormonen kunnen er voor zorgen dat de tint niet volledig ontwikkelt op de huid.

Spray Tan | MediServe Esthetica Ninove

BOEK NU UW

SPRAY TAN BEHANDELING

VOLLEDIG LICHAAM >>

VOLLEDIG LICHAAM ZONDER GELAAT >>

BOVENLICHAAM TOT SLIP >>

BENEN >>

€ 40
€ 35
€ 27
€ 27

 • Kan Crystal Clear helpen bij littekens en acnéletsels?
  In de meeste gevallen wel. Bij littekens is het vaak zo dat de diepere huidlagen beschadigd zijn waardoor een ruwe littekenvormige structuur ontstaat. Een regelmatige behandeling met de Crystal Clear microdermabrasie resulteert in een verzachtend en uitvlakkend effect op het litteken waardoor dit minder of bijna niet meer zichtbaar wordt. Fel uitstekende littekens zullen niet verbeteren door de Crystal Clear behandeling, hoewel een regelmatige behandeling een algemene verbetering van de huidkwaliteit zal bewerkstelligen. Er zijn voor deze toepassing wel een groter aantal behandelingen nodig.
 • Hoe vaak een behandeling?
  Zelfs na de eerste behandeling zijn de resultaten al goed zichtbaar. Uiteraard vraagt een meer problematische huid meerdere opeenvolgende behandelingen. Het absolute minimum aantal opeenvolgende behandelingen bedraagt vijf, met een frequentie van één per week. Tien behandelingen is een meer realistische schatting. Voor personen met diepe rimpels of acnéletsels kunnen echter soms twintig tot dertig behandelingen nodig zijn. Na de behandelingskuur moet je de behandeling eenmaal per maand herhalen indien je de verkregen resultaten wenst te behouden.
 • Wat is Microdermabrasie?
  Deze Power Peeling bevordert intensief de cel- en huidvernieuwing. Deze anti-aging verzorging reinigt de huid tot in de diepte: Grove poriën en acnelittekens verfijnen. De huidstructuur wordt gladder. Onzuiverheden worden tot in de diepte aangepakt. Door de herwonnen zachte ‘peau de pëche’ voel je je terug jaren jonger.
 • Hoe verloopt de behandeling?
  We starten met een diepgaande reiniging en huidanalyse. Daarna wordt bij Microdermabrasie een handstuk gebruikt dat op een pen lijkt. Via een vacuümtechniek met steriele aluminium-oxide-kristallen worden laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. De productie van collageen en elastieken in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe, jonge cellen worden zichtbaar. Deze mechanische peeling is zeer huidvriendelijk en nauwkeuriger te regelen dan vele andere chemische peelings. De sterkte kan op verschillende manieren ingesteld worden afhankelijk van jouw huidconditie. Na de peeling is je huid zeer ontvankelijk voor actieve werkstoffen. De ideale moment om de huid te geven wat ze extra nodig heeft. Een extra masker, serum en/of ampulle wordt ingesluisd. Het resultaat: een zuivere, gladde en stralend gelaat.
 • Voor wie?
  Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden bij: acne, donkere huid, donkere kringen/wallen, droge huid, fijne lijntjes, geïrriteerde huid, gestreste huid, gevoelige huid, grove poriën, huidveroudering, huidverslapping, littekens, mannenhuid…
 • Welk resultaat geeft deze behandeling?
  Verwijdert de dode huidcellen Huidverjonging Bevordert de aanmaak van elastine en collageen Werkt tegen pigmentstoringen Egaliseert de huidskleur Tegen donkere kringen en verslapping Maakt de door de zon beschadigde huid weerbaarder Vermindert fijne lijntjes en rimpels Verbetert de bloedcirculatie Maakt de huid gladder en zachter Reinigt de verstopte poriën Ideaal bij onzuiverheden en acne Herstelt littekenweefsel
 • Behandelingsprotocol
  De huid kan tijdelijk rood kleuren, dat is normaal. Na enkele uren is dit voorbij en zie je het mooie resultaat. Tijdens een periode van enkele dagen vermijd je zon, sauna, ontwarringen … Gebruik na de behandeling altijd zonnebescherming met factor 50. Een Microdermabrasie behandeling kan je eenmalig laten uitvoeren. Dit geeft onmiddellijk een zachte en gladde huid. Wil je werken aan echte huidverbetering kan je beste een aantal behandelingen na elkaar laten uitvoeren om de 1 à 2 weken. Onze schoonheidsspecialiste bekijkt graag met jou wat de beste oplossing is voor jouw huidprobleem

HET ANTWOORD OP JOUW

SPECIFIEKE VRAAG

NIET GEVONDEN?

CONTACTEER ONS

ONTDEK OOK ONZE ANDERE BEAUTY BEHANDELINGEN

AANBEVOLEN PRODUCTEN BIJ DEZE BEHANDELING

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

MediServe Esthetica Ninove | Karen Van Laethem
logo-besko.jpg
logo-BBF.jpg
bottom of page