top of page

LPG ENDERMOLOGIE® | ESTHETISCH

>> HOME / Behandelingen / LPGLPG Endermologie Esthetisch

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

HET DOELTREFFENDE

& NATUURLIJKE 

ANTI-AGING SCHOONHEIDSRITUEEL

LPG ENDERMOLOGIE® VOOR LICHAAM & GELAAT

ENDORMOLOGIE®, de 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

 

Of het nu gaat om leeftijd, levensstijl of erfelijkheid, elke vrouw of man is anders en heeft specifieke verzorgingsrituelen nodig.

 

Als huid- en slankheidsexpert met meer dan 30 jaar ervaring, stelt LPG® verschillende esthetische en anti-aging oplossingen

voor die speciaal gericht zijn op zowel vrouwen als mannen.


De behandelingskoppen, gepatenteerd door LPG® en uitgerust met de nieuwste technologie sturen signalen naar de huidcellen,

wat op die manier zorgt voor ongelofelijke resultaten.

100% NATUURLIJKE,

NIET-INVASIEVE &

NIET-AGRESSIEVE

TECHNIEK

WELKE PROBLEMEN WORDEN OPGELOST?

Gelaat:

Anti-aging

Huidverslapping

Aanpakken van de onderkin en/of hamsterwangen

...

Lichaam:

Figuur correctie

Cellulite

Huidverslapping

Vochtophoping

Pijnlijke benen

...

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

ENDERMOLOGIE VOOR GEZICHT EN LICHAAM

Bij endermologie voor het gelaat wordt de natuurlijke synthese van essentiële stoffen gestimuleerd. De behandeling kan worden ingezet om rimpels te vullen, de teint te verhelderen, de huid te verstevigen of een dubbele kin te verkleinen.

 

Op het gebied van lichaamsverzorging kan endermologie worden toegepast om vetten af te breken, cellulitis glad te strijken, de huid te verstevigen of zware en pijnlijke benen te verminderen.

LITTEKENBEHANDELING

Bij Mediserve Esthetica kunnen we  de problemen behandelen die zich voordoen bij een litteken.

Dat zijn onder andere ophoping van collageen, roodheid, jeuk, pijn, verkleuring, verharding, verkleving, slechte doorbloeding,

bewegingsbeperking en vochtophoping.

 

U kan bij ons dan ook terecht voor verschillende soorten littekenbehandelingen.

 

Met behulp van littekenmassage verbeteren we de wondgenezing en de stofwisseling van de huid.

Deze wordt dan ook met behulp van een LPG-apparaat uitgevoerd.

LYMFEDRAINAGE

Hier gaan we het teveel aan vocht in uw lichaam beter en sneller via de lymfebanen af te voeren.

  • vochtdoorstroming van het lymfestelsel wordt bevorderd

  • oedeem vermindert en verhoogt de weerstand

  • wordt vaak toegepast na een medische ingreep bv na een ooglidcorrectie of borstoperatie.

  • bevordert de genezing en de zwelling neemt sneller af.

Het LPG-apparaat bij lymfedrainage creëert een mechanische massage van de huid door middel van zachte en pulserende bewegingen.

De behandeling werkt zeer ontspannend en is volledig pijnloos.

LPG ENDERMOLOGIE® VOOR HET GELAAT

ZICHTBARE

RESULTATEN

VANAF DE 

EERSTE 

SESSIE

+ 80%

HYALURONZUUR*
 

70%
VERSTEVIGDE HUID*

 

87%
GLADGESTREKEN RIMPELS*
 

x2
STRALENDE TEINT*

*HUMB

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

DE RIMPELS VULLEN

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak voor een fitness van de huid en om de syntheseprocedure van de fibroblast grondig te reactiveren:
 

  • De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”.

  • De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

 

Naargelang het aantal sessies, wordt de huid zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87 %*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

DE TEINT VERHELDEREN

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

 

Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en de stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyaluronzuur voor volume en hydratatie. Vanaf 25 jaar en ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering.

 

 

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid in alle zachtheid, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken.

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*. De ideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

DE HUID VERSTEVIGEN

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

 

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent intense maar aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze werkelijke huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productie vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) –  voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

 

De huid is versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt haar natuurlijke spanning. De huid wordt geleidelijk steviger. De gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren.

MEER WETEN OVER DE 

LPG ENDERMOLOGIE GELAAT?

GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER.

LPG ENDERMOLOGIE® VOOR HET LICHAAM

ZICHTBARE

RESULTATEN

VANAF DE 

DERDE 

SESSIE

71 %

STEVIGHEID*
 

- 5,2 CM
TAILLEOMTREK*

 

67%
CELLULITIS GLADGESTREKEN*
 

*Endermologie® Dermscan studie 2016

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

VETTEN AFBREKEN

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, ...) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.
 

Endermologie® stimuleert in één en dezelfde behandeling de afslankcellen (adipocyten) om de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest bestendige, te reactiveren door middel van fysieke oefeningen en diëten (+70 %*). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelingskop de huid om haar terug stevig en veerkrachtig te maken.

De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

Vanaf 3 sessies wordt het silhouet verfijnd en verdwijnen rondingen exact waar men dit wenst (-3,4 cm tailleomtrek*!).

CELLULITIS GLADSTRIJKEN

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.
 

Naarmate de adipocyten groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

 

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren.

 

Tegelijkertijd stimuleert de mechanische werking van de behandelingskop de natuurlijke afvoer van vetten en verstevigt het de huid om haar al haar veerkracht en een gladder aspect terug te geven.

De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %*) en wordt de huid gladder en zachter.

*Endermologie® DERMSCAN studie 2016

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove
LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

DE HUID VERSTEVIGEN

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd... De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

 

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, stimuleert endermologie® delicaat de huid om de jeugdigheidscellen te ontwaken: de fibroblast. Eenmaal geactiveerd, synthetiseert deze cel opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine om de huid, op een natuurlijke manier, langs binnenuit te verstevigen.

De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

 

Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %*), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger.

*Endermologie® DERMSCAN studie 2016

TERUG LICHTERE BENEN

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten... Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.


Dankzij de verschillende instellingen van de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de eliminatiefuncties van het organisme te activeren, de circulatie te stimuleren (x3*) en de symptomen van waterretentie te verlichten.

 

De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

*Studie Watson J. et Al.

Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap.

LPG Endermologie Esthetisch | MediServe Esthetica Ninove

MEER WETEN OVER DE 

LPG ENDERMOLOGIE LICHAAM?

GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER.

MediServe Esthetica Ninove | Karen Van Laethem
logo-besko.jpg
logo-BBF.jpg
bottom of page