top of page

BODYSCULPTOR

>> HOME / Behandelingen / Afslanking / Bodysculptor

LPGBodysculptor | MediServe Esthetica Ninove

BODYSCULPTOR

GEN

3

BodySculptor Excell + is een gecertificeerd medisch afslankingsapparaat.

 

Een kuur met de BodySculptor exCell+ zorgt voor de verbetering van de natuurlijke lipolyse, de versteviging van verslapte huid, de vermindering van cellulite en de eliminatie van viscerale vetten.

BodySculptor ExCell+ combineert een gepatenteerde medische technologie die de vetverbranding en het metabolisme stimuleert in combinatie met lymfedrainage door micropressie voor het beter afvoeren van vet, vocht en afvalstoffen.

Een uniek concept dat zorgt voor een slanker en strakker lichaam zonder gevaarlijke, onaangename of chirurgische ingrepen!

Meer zelfs, een sessie in de Bodysculptor wordt steeds als enorm ontspannend en rustgevend ervaren.          

Afslanken tijdens een halfuurtje “me-time”… 

LPGBodysculptor | MediServe Esthetica Ninove

BODYSCULPTOR

IN CIJFERS

 • 2 kledingmaten* minder na 12 sessies van 30min                      

 • daling van het vetpercentage (8,2% visceraal en 4,1% subcutaan)

 • stevigere en strakkere huid

De kuur werd gedaan in 12 sessies over 6 weken, studie uitgevoerd onder leiding van Dr. Ghislaine Beilin bij 66 vrouwen met een gemiddeld BMI van 28. Zij volgden elk 12 sessies van 30min. Er werd aanbevolen om zich te onthouden van voeding en enkel water te consumeren tot 2u na de sessie.

* Gemiddeld verlies van 2 kledingmaten bij personen met BMI van gemiddeld 28.

LPGBodysculptor | MediServe Esthetica Ninove

Bodysculptor werkt volgens een efficiënte afslankende, gepatenteerde technologie, nl Biostimology®. Door het effect van bio- magnetische golven worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd met een efficiënte drainage.

De therapie combineert : een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.

De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven ( ELF of extreme low frequency, < 100Hz ) met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam.

 

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van spieren zonder dat men het merkt.

De samentrekking gebeurt immers onderhuids, op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse(vetverbranding).

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie (massa- energierelatie).

 

Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen, die dan verder via het lymfenstelsel worden afgevoerd.

Het omgekeerde proces, het opbouwen van een vet, noemt men lipogenese.

30 MINUTEN BODYSCULPTOR = EEN VERBRUIK VAN CA. 650 KCAL!!!

Bodysculptor | MediServe Esthetica Ninove

De aangename lymfedrainage zorgt ervoor dat het lichaam nog makkelijker vet, afvalstoffen en vocht kan afvoeren.

De ideale combo in de strijd tegen cellulitis!

BODYSCULPTOR

IN CIJFERS

Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit : Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 1 à 2 kledingmaten, afhankelijk van het startgewicht.
 
Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

 • 1,8cm op het niveau van de armen en de kuiten

 • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen

 • 2,7 cm op het niveau van de knieën

 • 3,9 cm op niveau van de dijen.

 
Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is, dus dit systeem biedt dus ook een concreet duurzaam resultaat.

Bodysculptor | MediServe Esthetica Ninove

MEER WETEN OVER

BODYSCULPTOR GEN 3?

GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER.

LPGBodysculptor | MediServe Esthetica Ninove

BOEK NU UW

BODYSCULPTOR

BEHANDELING

KUUR 1 - 12 BEHANDELINGEN - 2-3 KEER/WEEK

KUUR 2 - 12 BEHANDELINGEN - 2-3 KEER/WEEK

ONDERHOUDSKAART - 20 BEURTEN

€ 595

€ 545

€ 520

 • Kan Crystal Clear helpen bij littekens en acnéletsels?
  In de meeste gevallen wel. Bij littekens is het vaak zo dat de diepere huidlagen beschadigd zijn waardoor een ruwe littekenvormige structuur ontstaat. Een regelmatige behandeling met de Crystal Clear microdermabrasie resulteert in een verzachtend en uitvlakkend effect op het litteken waardoor dit minder of bijna niet meer zichtbaar wordt. Fel uitstekende littekens zullen niet verbeteren door de Crystal Clear behandeling, hoewel een regelmatige behandeling een algemene verbetering van de huidkwaliteit zal bewerkstelligen. Er zijn voor deze toepassing wel een groter aantal behandelingen nodig.
 • Hoe vaak een behandeling?
  Zelfs na de eerste behandeling zijn de resultaten al goed zichtbaar. Uiteraard vraagt een meer problematische huid meerdere opeenvolgende behandelingen. Het absolute minimum aantal opeenvolgende behandelingen bedraagt vijf, met een frequentie van één per week. Tien behandelingen is een meer realistische schatting. Voor personen met diepe rimpels of acnéletsels kunnen echter soms twintig tot dertig behandelingen nodig zijn. Na de behandelingskuur moet je de behandeling eenmaal per maand herhalen indien je de verkregen resultaten wenst te behouden.
 • Wat is Microdermabrasie?
  Deze Power Peeling bevordert intensief de cel- en huidvernieuwing. Deze anti-aging verzorging reinigt de huid tot in de diepte: Grove poriën en acnelittekens verfijnen. De huidstructuur wordt gladder. Onzuiverheden worden tot in de diepte aangepakt. Door de herwonnen zachte ‘peau de pëche’ voel je je terug jaren jonger.
 • Hoe verloopt de behandeling?
  We starten met een diepgaande reiniging en huidanalyse. Daarna wordt bij Microdermabrasie een handstuk gebruikt dat op een pen lijkt. Via een vacuümtechniek met steriele aluminium-oxide-kristallen worden laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. De productie van collageen en elastieken in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe, jonge cellen worden zichtbaar. Deze mechanische peeling is zeer huidvriendelijk en nauwkeuriger te regelen dan vele andere chemische peelings. De sterkte kan op verschillende manieren ingesteld worden afhankelijk van jouw huidconditie. Na de peeling is je huid zeer ontvankelijk voor actieve werkstoffen. De ideale moment om de huid te geven wat ze extra nodig heeft. Een extra masker, serum en/of ampulle wordt ingesluisd. Het resultaat: een zuivere, gladde en stralend gelaat.
 • Voor wie?
  Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden bij: acne, donkere huid, donkere kringen/wallen, droge huid, fijne lijntjes, geïrriteerde huid, gestreste huid, gevoelige huid, grove poriën, huidveroudering, huidverslapping, littekens, mannenhuid…
 • Welk resultaat geeft deze behandeling?
  Verwijdert de dode huidcellen Huidverjonging Bevordert de aanmaak van elastine en collageen Werkt tegen pigmentstoringen Egaliseert de huidskleur Tegen donkere kringen en verslapping Maakt de door de zon beschadigde huid weerbaarder Vermindert fijne lijntjes en rimpels Verbetert de bloedcirculatie Maakt de huid gladder en zachter Reinigt de verstopte poriën Ideaal bij onzuiverheden en acne Herstelt littekenweefsel
 • Behandelingsprotocol
  De huid kan tijdelijk rood kleuren, dat is normaal. Na enkele uren is dit voorbij en zie je het mooie resultaat. Tijdens een periode van enkele dagen vermijd je zon, sauna, ontwarringen … Gebruik na de behandeling altijd zonnebescherming met factor 50. Een Microdermabrasie behandeling kan je eenmalig laten uitvoeren. Dit geeft onmiddellijk een zachte en gladde huid. Wil je werken aan echte huidverbetering kan je beste een aantal behandelingen na elkaar laten uitvoeren om de 1 à 2 weken. Onze schoonheidsspecialiste bekijkt graag met jou wat de beste oplossing is voor jouw huidprobleem

HET ANTWOORD OP JOUW

SPECIFIEKE VRAAG

NIET GEVONDEN?

CONTACTEER ONS
MediServe Esthetica Ninove | Karen Van Laethem
logo-besko.jpg
logo-BBF.jpg
bottom of page